Bieden goedkope Ray Ban zonnebril

  Kopen Ray Ban Wayfarer zonnebrillen hier,bieden verschillende kleur,stijl wayfarer zonnebril,zijn allemaal fabriek prijs, kwaliteit te beloven.   

Hoe te gepolariseerde zonnebril kwaliteit goed of slecht te identificeren?
1, de algemene zal een reguliere optische winkel zonnebril UV-bestendigheid grootte detectie-instrumenten gedetecteerd door het instrument, kunt u weten of het doel glazen in uw handen.
2, goede of slechte wayfarer zonnebril kwaliteit zonnebril testmethode is eenvoudig: U kunt geld detector pen of ultraviolet detectoren uitgezonden door UV gebruiken zonnebril vlagpatroon waargenomen op de yuan, als de slechte kwaliteit zonnebrillen, UV-vrij, kunt u nog steeds duidelijk zie ultraviolet vlag patroon op de yuan, integendeel, zoals een goede kwaliteit, zullen we niet wayfarer zonnebril goedkoop zien.
Boven is het Xiaobian om de relevante kennis van gepolariseerde zonnebril te introduceren, in het moment van aankoop om onderscheid te maken tussen een goede zonnebril en gepolariseerd licht microscopie, en kiezen hun eigen zonnebril, weet een kleine ray ban wayfarer kopen goedkope niet om lage kwaliteit zonnebril te kopen, zal de ogen pijn.
Als de temperatuur stijgt, vele modieuze jongeren uit het huis begon op een zonnebril te zetten. Zonnebril niet alleen zonnebrand, maar ook omwille van diverse vormen en kleuren, is ray ban zonnebril wayfarer uitgegroeid tot een favoriet van de mode. Vanwege de verschillende typen zonnebrillen, verschillende kwaliteiten, prijzen variëren, zijn er ook veel verwarring. Dus, hoe ze hun eigen zonnebril te kiezen?
Kies de meest elementaire beginselen van de zonnebril de volgende hoofdpunten:
1. Op grond van het gezicht om de keuze van een zonnebril te bepalen: breed gezicht, moeten zonnebril kiezen groter; dunne smal gezicht, moet kiezen eyewire prima, sommige van de verfijnde.
Met de afbraak van het gezicht er perfect uitzien zonnebrillen, tot op zekere hoogte kan 'verbeteren' gezicht. wayfarer zonnebril spiegelglas Vet rond gezicht frame dikke bril, als u kiest zachte lijnen en delicate kader zonnebrillen, zal worden "overdreven" zijn gezicht af was nog groter. Lens moet kiezen donker, visueel effect "aandraaien" gezicht.
Langwerpig gezicht van de persoon om te worden genomen en naar beneden de sneeuw grot verticale web wijd ronde bril, een lang gezicht te maken "gebreken." Langwerpig gezicht ray ban wayfarer witonvermijdelijk minder "soft", kan roze of rode wijn lenzen te kiezen. Tempel ontwerp in brillenglazen onder de lengte van het gezicht kant in staat was om "op te lossen."