Ray ban wayfarer goedkoop  Ontruiming ray ban wayfarer 2140 online,bieden grote aantal zonnebril wayfarer,zijn allemaal goedkoopste prijs,snelle verzending en ray ban wayfarer 2140 gemakkelijk terug.   

Portret smalle laterale breedte van het gezicht moet worden gekozen en door de smalle vierkante kader zonnebril lens kleur te verdoven bruin beter.
Dunne frame of frameloze bril voor kleine gezichten van de mensen, zal de lens kleur lichtroze of paars, beschikbaar ongewone effect.
Kijk neus
De neus is de enige verticale ray ban wayfarer zwart lijnen van het gezicht, het benadrukken van de lijnen, kan de driedimensionale gezicht te verbeteren. Nose korte mensen moeten zonnebril lenzen chassislasnaden kiezen boven daarentegen kleraansluiting kiezen onderaan zonnebrillen, die effectief kan "verkort" de lengte van de neus. Lens Frame zonnebril joint hoog voor ouderen dezelfde neus, als het frame niet aanraken van de neus, en het ray ban wayfarer goedkoop frame zelf kleinere zonnebrillen zijn beter.
Kijk Eyes
Lens oog op verschillende locaties om mensen een andere indruk. In het algemeen is de ooghoogte aan de zijkant, zag slordig, listless; neerwaarts zal grappige voelen. Stelt u zich zijdelings in twee glazen, de ogen in de stand "scheidslijn" een beetje aan de kant voor de beste. Aanpassen van de positie van het oog door een bril glazen neus pads en benen.
Kijk wenkbrauwen
Invloed op de afbeelding van het gezicht van een belangrijke wenkbrauwen, hogere wenkbrauw en een zonnebril zonnebril wayfarer frame flush, iets hoger dan het ideale kader. Omgedraaide wenkbrauwen, kan niet en zonnebril kader van het touw, maar de wenkbrauw moet samenvallen met het frame voorhoofd natuur. Laat het frame niet te selecteren is omgekeerde zonnebril, opdat ze een "verwrongen" plus "Alice" gevoel voor humor, dan moet u het frame recht zonnebril selecteren.
Kortom, tussen de wenkbrauwen en brilmonturen mag niet worden overgelaten "blank", onafhankelijk van ray ban wayfarer op sterkte elkaar, anders heel natuurlijk. Borstelige wenkbrauwen, moet kiezen voor dunne frame of frameloze zonnebril, of zullen de indruk van de wenkbrauwen te verzwakken. Integendeel, dikke frame zonnebril geschikt bleke wenkbrauwen, magere man.
De kleur is vastbesloten zonnebril selectie: kleurdiepte moet kiezen helderdere kleuren, kleur wit, de kleur van de bril die je draagt ​​erg leuk.