New Ray Ban Wayfarer zwart online te koop  Sale 2015 nieuwe zonnebril wayfarer,soorten van de aanbieding ray ban wayfarer zwart,kopen meer ray ban wayfarer Goedkoop,bespaart veel geld voor u.
  

Nu op de markt is verdeeld in licht-gekleurde zonnebril, zonnebril, zon zonnebril en speciale zonnebrillen (skiën en andere speciale) drie. Bij de selectie van zonnebrillen, ray ban wayfarer 2140 eerst kijken naar de winkel, de meest bekende optische winkel of winkelcentrum te kopen. Kwaliteitscontrole warenhuis na een uitgebreide beoordeling van een bril opknoping in de voorkant van de winkel "sentinel kwaliteit van service units", zoals een winkel in de stad heeft meer dan een dozijn. Ten tweede moet de consument vestigen zonnebril kleur. Vanaf een optische oogpunt te overwegen, deskundigen adviseren bruin, grijs en groen zonnebril, omdat deze soorten kleuren om UV behulpzaam, maar zal niet leiden tot visuele kleurafwijking ray ban wayfarer goedkoop wanneer gedragen. Zonnebril filter functie van het verschil is te licht, te diep en het gezichtsvermogen beïnvloeden. Er is een truc, de consument en zonnebril in de spiegel in de selectie, kunt u vaag zien de kleur van de leerling beschreven matige diepte. Tot slot, om te herinneren consumenten zonnebril kwaliteit van het oppervlak, moet goede lens oppervlak schoon en foutloos, geen bubbels en rimpelingen zijn. Consumenten kunnen loskomen van de zonnebril tegen de buis om te zien of dingen zoals vervormd, dat de kwaliteit van de lens problemen.
Op het moment van aankoop om aandacht zonnebril wayfarer te besteden aan de volgende aspecten in het bijzonder:
Label
Deze kleine merk wordt vaak over het hoofd gezien. In feite is de tag behalve je vertellen glazen afkomst, maar ook verborgen veel nuttige informatie, zoals de vraag of je koopt een bril of lichte spiegel zonnebril, hars lens of andere soorten lenzen.
Lens
Lens is de ziel van een bril, zal het een directe impact op de kwaliteit van de glazen te hebben. Identificeer kwaliteit van de lens is een eenvoudige manier om de glazen voor heen en weer zwaaien om te zien of de objectieflens met de verhuizing. Als dat zo is, ray ban wayfarer op sterkte de lens is niet vlak, zijn er onregelmatigheden zijn ondermaats lenzen. Natuurlijk, dit is een duidelijke spiegel wordt, als het kortzichtig zonnebril deze beweging misschien niet helemaal zeker van.
Nu het maken van gekleurde bril en polariserende materialen PC andere vier. Het grootste voordeel PC lens materiaal is taaiheid, lage thermische uitzetting en krimp; gepolariseerde lenzen filteren onnodig licht door te maken objecten zien er heel duidelijk, omdat het water reflectie, vooral wanneer gedragen voor de visserij, maar ook dergelijke lenzen kunnen weerstaan niet perfect, voor veel chauffeurs, te duidelijk effect, maar ray ban wayfarer zwart belemmeren het zicht tijdens het rijden. Daarom is bij het selecteren van de lens materiaal, maar ook vragen om meer over te weten.
Kleur
Naast ontspanning, entertainment, als het UV, is het het beste om echte merk zonnebril lens shading effect te kopen, omdat deze relatief zachte kleuren, de natuur niet van kleur veranderen als je kijkt, vooral geschikt voor auto-eigenaren, , omdat het niet zou hebben op hun resolutie over de verkeerslichten, verkeerslichten.