Ray Ban Wayfarer wit online te koop  Verkoop ray ban wayfarer wit online,kopen meer wayfarer zonnebril spiegelglas,de grote korting je hebben,bespaart veel geld voor u.
  

UV-index
Het zonnebrillen, UV-index UV-filter effect, ray ban wayfarer wit is een zeer belangrijke standaard, op dit moment, de meeste zonnebrillen, UV-index van 96% -98%, donkere lenzen is beter dan licht gekleurde lenzen. In het algemeen 100% van de UV-index is onwaarschijnlijk, als de fabrikanten hebben beweerd te bezitten zonnebril UV-filter effect van een honderd procent, dat hij een beetje leren grote klap kunnen maken.
Hoe om de voors en tegens zonnebril identificeren
Kies zonnebril rechter kan de kwaliteit en de esthetische aspecten te onderzoeken. Esthetische met persoonlijke factoren, het is een ray ban wayfarer kopen zekere kwaliteitsnorm. Kwaliteitszonnebril voornamelijk verwijst naar de kwaliteit van de lens. De wereld zonnebril kiezen voor een gemeenschappelijke norm voor de Amerikaanse Food and Drug Health Inspection Service (F · D · A) standaard.
Ten eerste, volgens F · D · Een standaard lens en tegelijkertijd lichtdoorlatendheid van ultraviolette straling in het zonlicht om te filteren op meer dan 90%, de lens moet worden aangebracht "UV-100PROTCT10N" label, wanneer wayfarer zonnebril 100% UV-filtering, moet vasthouden "UV-400PROTCT10N" label, en dus zeer belangrijk voor de UV label op de lens te zien.
Ten tweede, kan de lens geen optische lenzen hebben een 'mate'. Meestal als de dioptrie meer dan 15% het gevoel van duizeligheid zal hebben bij gedragen.
Ten derde moet de lens een hoge sterkte en slagvastheid test door. In het algemeen, de kunststofplaat (of cellulose acetaat propionaat), een harslaag, de sterkte van de glasplaat van klein tot groot.
Geconfronteerd met tientallen merken, wayfarer zonnebril goedkoop duizenden stijlen van zonnebrillen, hoe te halen hun eigen zonnebril zonnebril het passend zou zijn om te kiezen hoe om te kiezen wat het beste renners dragen vaak zonnebril hars plaat; ?? Dai box-vormige beweging de grotere boog sport zonnebril of voeg een riem, ketting, bijziendheid of verziendheid mensen, het dragen van de zon lenzen kunnen speciale map of optische zonnebril te dragen. De lente en herfst, zonnebril keuze, kunt u lichtere lenzen kiezen, zonnebril kader kleur en verstandig, winter, zonnebril ray ban zonnebril wayfarer van de keuze kan de gewenste kleur gorgeous framenummer kleurenfilm sneeuw sport zonnebril te dragen kiezen, gebruik in de winter is iets groter frame vorm zonnebrillen voor de wind.
Een zonnebril kan zijn vanwege verschillen in zonnebril merk, materiaal, verpakking, stijl, kleur, prijs en promotie van het verlaten van verdwaalde zelfs verzonden, moet de consument ten volle rekening worden gehouden met de productiekosten, marketing diensten en andere sectoren. Zonnebril twintig of dertig dollar, is de kwaliteit vaak niet gegarandeerd. Om een ​​groter of bril bril winkel in tegen een groot winkelcentrum te kopen, kan het algemeen een wayfarer zonnebril spiegelglas betere garantie van het product inspectie, quarantaine te krijgen en zo verder.